Skip to main content

ABC Cleaning Braeken

Carcleaning Maastricht en omstreken

Van harte welkom op de website van ABC Carcleaning Braeken.
Wij zijn een professioneel bedrijf in autocleaning met jarenlange ervaring.
Uitstekende kwaliteit, klantvriendelijkheid en snelle en goede service staan bij ons altijd op de eerste plaats. Heeft u vragen of opmerkingen over onze carcleaning service? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

Showroom klaar met oog voor detail.

ABC Carcleaning Braeken heeft een aantal complete pakketten voor u samengesteld in diverse prijsklassen, al vanaf € 55,00.

Uw auto krijgt een perfecte schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten. Wij wassen uw auto, polijsten hem en zetten hem keurig in de was voor u. Uw auto ziet er weer uit alsof hij zó uit de showroom komt.
Bij ABC Carcleaning gebruiken wij speciale technieken om geurtjes zoals van sigaretten, transpiratie, benzine, huisdieren etc. te elimineren. Het complete interieur wordt grondig gereinigd, wij brengen opnieuw glans aan en alles ziet er dan ook weer als nieuw uit! U heeft niet alleen zelf weer langer plezier van uw auto, ook bij de verkoop zal dit zeker een meerwaarde hebben.
Heeft u bijzondere wensen ten aanzien van het schoonmaken van uw auto of bedrijfswagen? Laat het ons dan weten. Samen met u bekijken we graag de diverse mogelijkheden.
ABC Cleaning Braeken, Cartec, auto-cosmetic
ABC Cleaning Braeken, 3M
ABC Cleaning Braeken,Meguiar's
ABC Cleaning Braeken, Smartwax, car care
ABC Cleaning Braeken, Waxoyl, car care